Kostverloren 115
3863 BD Nijkerk
06 - 19651863


 Terug naar Ervarings verhalen overzicht.

Daphne, 33 jaar, emetofobie (angst voor overgeven), angst voor de dood en vliegangst

Twee jaar geleden kwam Daphne bij mij om met EFT te werken aan emetofobie (angst voor overgeven), angst voor de dood en vliegangst. Zo aan het eind van 2017 blikt zij terug op haar leven en besloot mij een ervaringsverhaal te sturen omdat ze hier veel aan gehad heeft. Over de vliegangst kan ze niet zeggen of het over is omdat ze nog geen vliegreis heeft gemaakt. Aangezien alles aan elkaar linkt verwacht ik dat ook dit weg zal zijn. Lees hier haar verhaal:

"Van kinds af aan heb ik angst gehad voor misselijkheid en overgeven. Voornamelijk bij andere mensen, maar ook bij mezelf. Tijdens de sessies met Miranda hebben we daar uitvoerig aan gewerkt en het was voor mij erg intens om mee te maken hoe diep mijn angst geworteld zat. Daarbij vond ik het heel mooi en opluchtend om te merken hoe vastzittende angsten door EFT los kunnen komen. Ik heb de nodige tranen gelaten, maar kan nu twee jaar later zeggen dat deze specifieke angst nagenoeg verdwenen is. Ik heb nog enige "schrikmomenten" maar de hevige paniek die ik voorheen voelde komt gewoon niet meer opzetten. Wat een vrijheid!

Daarnaast heb ik met Miranda gewerkt aan mijn angst voor de dood. Deze bleek voort te komen uit een trauma in mijn jeugd. Voor mijn gevoel zijn we teruggegaan in de tijd en heb ik die situatie opnieuw beleefd. Dit was niet angstig, maar wel intens om mee te maken en ook hierbij voelde ik fysiek van alles loskomen wat me erg emotioneel maakte. Het voelt bijna magisch om te ervaren wat er kan gebeuren in je lichaam. Ik ging met een duidelijk doel naar Miranda toe en in eerste instantie was het vooral duidelijk dat er veel gebeurde tijdens de sessies, maar ik kon nog niet duidelijk merken wat voor gevolgen dit had in mijn leven. Na verloop van tijd merk ik dat ik weinig meer merk van mijn angst voor de dood en elke keer dat ik ermee geconfronteerd word, lijkt me zelfs meer rust te geven. Ik had nooit verwacht dat dit soort vastgeroeste angsten los konden komen, maar dat blijkt dus wel te kunnen! Ik ben Miranda ontzettend dankbaar en kan iedereen aanraden open te staan voor EFT en te kijken hoe vastzittende emoties/angsten op een eigenlijk heel makkelijke manier op te lossen zijn."

Vanuit de grond van mijn hart wil ik je alsnog bedanken voor de mooie sessies. Ik denk er nog regelmatig aan terug en het is erg waardevol voor me geweest.

Ik hoop dat alles goed gaat met jou en Jeevania en ik wens je alle goeds voor de toekomst.

Daphne