Kostverloren 115
3863 BD Nijkerk
06 - 19651863


 Terug naar Ervarings verhalen overzicht.

Anoniem, Depressie en trauma's

Voordat ik bij Miranda kwam voor EFT had ik een hoofd gevuld met donkere wolken. Ik had geen zin meer in lange therapie sessies en medicatie van de huisarts! Ik wilde iets waardoor ik snel resultaten zag en EFT was mijn laatste hoop. De eerste sessie bij Miranda vond ik best spannend maar na die eerste sessie was ik verkocht! Het leek alsof er eindelijk iemand een raampje had opengezet in een hele donkere zolder! Ik zag gewoon weer wat licht! Niet alleen ik merkte verandering, maar ook mijn man en andere familieleden zagen zichtbare verandering in mijn houding.

Ik kom uit Brabant en hoewel hier ook EFT praktijken zijn reed ik een aantal maanden 1,5 uur naar Miranda omdat ik haar aanpak heel erg kon waarderen! Ze is zacht maar toch ook duidelijk en gaf mij de ruimte om mijn verhaal te doen en de trauma's erom heen op te lossen. Ze had snel door als ik niet durfde te ontspannen en hielp mij er doorheen zodat elke EFT sessie effect had! 

Ik ben Miranda enorm dankbaar! Een klein jaar geleden was ik depressief, durfde ik niks en vooral niet mijzelf laten zien. Ik zat vast in een neerwaartse spiraal wat mijn relatie ook niet goed deed. Nu een jaar later maak ik mijzelf klaar om te gaan spreken op een event! Heb ik een succesvolle netwerk community opgericht en vertel ik iedereen die het wil horen (of niet wil horen) hoe mijn leven is veranderd door EFT bij Miranda!

Dank je wel Miranda. Ik ben je zo enorm dankbaar voor je tijd, energie en je hulp.