Kostverloren 115
3863 BD Nijkerk
06 - 19651863


 Terug naar Ervarings verhalen overzicht.

Helene, 78, Slaapproblemen

Mijn ervaringsverhaal met EFT: Ik had al jaren last van slaapproblemen. Alle welbekende "oplossingen" had ik al geprobeerd. Van warme melk met honing en supplementen tot zelfs slaappillen. Dat laatste moest ik soms echt innemen, anders redde ik het overdag niet. Ik probeerde mijn ritme vast te houden, te ontspannen en een boek te lezen, noem maar op. Maar ik kon de slaap niet vatten en lag regelmatig hele nachten wakker.

Mijn zus vertelde mij dat haar dochter eens over EFT gehoord had en vroeg of dat niet iets was voor mij. Ik had er nog nooit van gehoord, maar wilde alles proberen. Mijn nichtje hielp mij met het zoeken naar een EFT-therapeut via internet. En zo kwam ik bij Miranda terecht.

Miranda legde mij uit dat de oorzaak soms dieper ligt dan je denkt. En tijdens het kloppen kwamen we uit bij mijn ex-man. Ik ben getrouwd geweest met een narcist en ook daarna ben ik nog een aantal jaren met een vreselijke man geweest. Door het kloppen kwamen we ook uit bij een nachtmerrie die al jaren af en toe de kop opduikt. Ik had daar nooit aan gedacht, maar die nachtmerrie heeft ook te maken met mijn verleden en exen. Het was altijd hetzelfde verhaal en doodeng.

Om een lang verhaal kort te houden, ik slaap weer! Inmiddels is het een half jaar geleden dat ik bij haar geweest ben en de nachtmerrie is niet meer terug gekomen! Heel soms, als ik erg druk geweest ben, dan kom ik wat moeilijk in slaap. Maar voor die zeldzame momenten heb ik geleerd wat ik kan doen en dat werkt vaak binnen 5 minuten. Het is zo wonderlijk. Zo fijn Miranda dat ik die exen en die nachtmerrie nu heb kunnen loslaten. Ik voel me nu veel beter in mijn vel. Ik ben zekerder geworden en voel me ook energieker en vrolijker. En dat allemaal na 3 keer EFT met jou, het is toch geweldig! Misschien ook wel goed om even te vertellen dat ik al 78 ben. Je bent dus nooit te oud om zoiets te doen. Ik kan het iedereen aanraden, jong en oud!