Kostverloren 115
3863 BD Nijkerk
06 - 19651863


 Terug naar Ervarings verhalen overzicht.

Tonia, Diabetes

Mijn ervaring met EFT. Ik heb het als iets bijzonders ervaren.

Ik geloofde er niet in en wist niet wat ik ervan moest verwachten. Maar ik ging er vol moed tegenaan en gaf me over aan de klop en luister therapie over mijn klachten van hoofdpijn en diabetes waar ik nogal onstabiel in was.

Mijn hoofdpijn was voor mij het meest vervelend en dat gaf ook een spannend en eng gevoel i.v.m. ziekte van mijn vader en broer, dus wel eng. Maar na één keer een behandeling met kloppen was ik verlost van mijn hoofdpijn! Ik slikte dagelijks meerdere paracetamols en die heb ik daarna niet meer nodig gehad! Dus mijn gevoel van niet geloven was weg en ik vertrouwde er toen in.

Ging ook door voor stabiliteit van mijn diabetes en ja, tot mijn verbijstering ging ook dat beter! Stress en blokkades hebben grote invloed op je lichamelijke gezondheid. Door dat weg te kloppen komen hormoon en suikerspiegel weer in balans. Ik kan nu regelmatig een dosis insuline spuiten overslaan omdat ik dan gewoon goed zit!

Ik voel me 's morgens ook fitter. En ik ga er nu zelf ook mee aan het werk, want het kan geen kwaad en is dus heel bijzonder. Wat ik zelf kan dat doe ik zelf en kom ik moeilijkere dingen tegen, of iets wat niet lukt dan ga ik zeker weer naar Miranda. Ik hoop dat het zo blijft en wie weet als ik er mee door ga, blijf ik nog verder vooruit gaan! Miranda, in ieder geval bedankt voor nu en we zien elkaar! Groetjes Tonia