Kostverloren 115
3863 BD Nijkerk
06 - 19651863


 Terug naar Ervarings verhalen overzicht.

Saskia, stress, angst, onzekerheid

Wonderen bestaan en EFT is er een van !
Hoe is het mogelijk dat zo'n eenvoudige techniek zoveel positieve veranderingen teweeg kan brengen. Ik heb het zelf ondervonden.
Mijn hele leven was ik vooral onzeker, veel stress, ik hield niet van mezelf, ging verkeerde relaties aan, faalangst, angst voor de toekomst etc.
Ik heb jarenlang allerlei therapieën gehad o.a. bij een psycholoog, een autonomiegroep voor vrouwen, assertiviteitstraining en cognitieve therapie. Ik was ondertussen ook gescheiden, ging alleen voor mijn dochter zorgen, had een baan maar kreeg in 2010 van alle stress en onzekerheid ook nog een burnout. Ik was opgebrand.
De lichamelijke klachten heb ik met behulp van een natuurarts aangepakt maar de psychische klachten kwamen, ondanks de diverse therapieën, toch regelmatig weer naar boven. Onzekerheden en angsten want mijn baan kwam te vervallen en ik moest intern solliciteren op een andere functie, onzekerheden over de opvoeding van mijn puberende dochter die ook vaak op stap ging, ik werd zwaarder door de overgang/hormonen waardoor ik me weer onzeker over mijn uiterlijk ging voelen. Er was altijd wel iets.
Toen ik via een kennis hoorde dat ik bij Miranda EFT kon gaan doen heb ik geen moment geaarzeld. Ik was er al enigszins mee bekend maar had het nog nooit echt toegepast.

Bij Miranda voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze is heel aardig, rustig, kan goed luisteren, echt iemand waarbij je je prettig voelt.

Aan de hand van een aantal opgeschreven klachten zijn we begonnen met kloppen. Je klopt op een bepaald probleem maar het kan zijn dat je bij een heel ander probleem uitkomt. Heel bijzonder bij mij is dat er tijdens het kloppen behoorlijk heftige emoties naar boven komen, vooral verdriet, ook over dingen waarvan je dacht geen last meer te hebben, bijvoorbeeld uit je jeugd!

Miranda speelt daar dan meteen heel goed op in om extra aandacht aan die emotie te geven en te kijken of daar nog méér onder zit waar je last van hebt. Het mooie ervan is dat je daarna, door verder te kloppen, het verdriet gewoon helemaal weg voelt zakken!

Dat betekent dus dat er weer een blokkade/oud zeer is opgeruimd! Zo kun je dus allerlei grote en kleine problemen aanpakken.

Na een hele sessie voelt het altijd alsof er een hele hoop "puin" is opgeruimd. Alsof er een grote last van je schouders is gevallen.

Het is fijn en vooral goed om vooral de problemen die groter zijn en die dieper zitten, ook die vanuit het verleden, samen met Miranda aan te pakken.

Na een aantal sessies bij Miranda moet ik zeggen dat ik al enorm veel blokkades heb opgeruimd. Ik ben niet meer zo angstig en onzeker en ook voor mijn lichamelijke klachten werkt EFT. Ik ben bijvoorbeeld minder snel moe. Verder is het fijn een techniek te kennen die je meteen in de praktijk kunt brengen als je ergens tegenaan loopt wat je moeilijk vind.

Veel mensen hebben tegenwoordig allemaal stress waardoor er blokkades ontstaan en ziektes. Met EFT kun je zelfs de oude blokkades uit je jeugd opruimen. Dit werkt bij mij zo diep dat door de sessies bij Miranda mijn haar helemaal gaat krullen!

Ik die mijn hele leven kaarsrecht haar heb gehad heb nu een hele bos vol slag/krullen.

Komt er iets moeilijks op mijn pad wat ik niet wegklop met EFT zakken de krullen weer weg en wordt mijn haar hartstikke stijl.

Ben ik weer bij Miranda geweest dan begint het na ongeveer 2 weken weer helemaal te krullen!

Dat is voor mij een overduidelijk bewijs dat EFT écht helpt! Ik kan het iedereen aanraden !

Saskia