Kostverloren 115
3863 BD Nijkerk
06 - 19651863


 Terug naar Ervarings verhalen overzicht.

M. 21 jaar, darmklachten, hoofdpijn, nekpijn

Hallo, ik ben M. en ik ben 21 jaar.

Ik ben naar Miranda gegaan voor EFT therapie, omdat ik al zo lang ik me kan herinneren last had van darmklachten zodra ik uien, sterke kruiden of specerijen at.

Ik had ook veel last van hoofdpijn en nekpijn doordat ik eens met mijn nek op de rand van een podium ben gevallen. En een paar jaar later had ik ook nog gekneusde spieren in mijn nek door een val van de trap. Hier is Miranda met mij mee aan de slag gegaan. Elke keer dat we iets behandelden met EFT voelde ik het zo wegzakken en voelde het alsof ik heel stevig met m’n voeten op de grond stond. Dat voelde heel goed. Na de eerste sessie voelde ik me al fitter en dat werd elke keer steeds beter.

Miranda begreep mij heel goed en voelde goed aan waar de blokkade zat die we behandelden. We hebben verschillende blokkades aangepakt en zijn toen mijn overgevoeligheid voor kruiden, specerijen en uien gaan aanpakken. Ik was heel verbaasd dat EFT hier ook voor kon helpen. Er kwamen dingen naar boven waar ik nooit meer aan had gedacht en ik kon alles ook heel goed voelen. Na die ene sessie ben ik het gaan uittesten. Ik heb nasi gegeten met heel veel verschillende en pittige kruiden erdoor. Er gebeurde helemaal niks. Een paar dagen later heb ik hachee gegeten en dat ging ook goed. Het scheelde dat we al heel veel blokkades hadden opgelost en na die ene behandeling voor kruiden, specerijen en uien heb ik nergens last meer van gehad! Ik kan nu weer alles eten wat ik wil!

Ook de nekpijn en hoofdpijn zijn weg! Heel af en toe als ik een week lang veel en zwaar werk heb gedaan merk ik wel dat het een gevoelige plek is, maar het is echt stukken beter met wat het was! Heel erg bedankt!

Groetjes M.