Kostverloren 115
3863 BD Nijkerk
06 - 19651863

Klachtenprocedure

EFT-therapie Jeevania doet haar best om u met respect te behandelen, correcte informatie te geven en de behandeling te geven die bij u past. Desondanks kunnen waar mensen werken ook misverstanden ontstaan. Als u het met bepaalde zaken niet eens bent, of u bent ontevreden, laat het dan weten. Zo ontstaat de kans om een oplossing te vinden. Een rechtstreeks gesprek met de behandelend therapeut is vaak de snelste weg tot een oplossing.

U kunt ook een brief sturen per mail naar info@eft-therapiejeevania.nl, of stuur uw brief naar: EFT-therapie Jeevania, Kostverloren 115, 3863 BD, Nijkerk. Vermeld daarin uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres, met een duidelijke omschrijving van uw klacht. U ontvangt dan binnen een week een bevestiging ter ontvangst. Binnen twee weken ontvangt u schriftelijk of per mail een reactie met een voorgestelde oplossing of u krijgt uitleg over waarom uw klacht wordt afgewezen.

In het kader van WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten en Zorg) is EFT-therapie Jeevania aangesloten bij CAT (Collectief Alternatief Therapeuten) in samenwerking met GAT (Geschillen Alternatieve Therapeuten). Mochten we er samen niet uitkomen dan zal de verdere afhandeling van de klachtenprocedure via hen verlopen.

CAT-LOGO 2018