Kostverloren 115
3863 BD Nijkerk
06 - 19651863

Werkloos

Je bent ontslagen, je baan verloren, je komt niet aan de bak, je weet niet goed wat je wilt, of er is iets wat jou tegenhoudt om jouw doel te verwezenlijken. Er kunnen diverse factoren spelen die hiertoe geleid hebben.

Het kan ook zijn dat je er na tal van afwijzingen geen vertrouwen meer in hebt en daar onbewuste negatieve overtuigingen aan over hebt gehouden. Dit kan ervoor zorgen dat je nog steeds geen leuke baan hebt gevonden.

Maar misschien staat jou iets anders in de weg en zie je er als een berg tegenop om te solliciteren.

Het is belangrijk om alle mogelijke hobbels en bobbels op de weg te verwijderen om jou dichter bij jouw doel te krijgen.

Hoe kan EFT jou hierbij helpen?

We pakken negatieve ervaringen, overtuigingen, gevoelens en emoties aan, die jou onbewust vasthouden in wat jij niet wilt. Onbewust focus je op wat je niet wilt en dan krijg je wat je juist niet wilt. Want onbewust en onbedoeld praat je er naar, gedraag je je ernaar en straal je dat uit, waardoor anderen het gevoel krijgen dat ze jou maar beter niet kunnen aannemen.

Het is moeilijk om enthousiast te blijven en er voor te gaan als er een onbewust stemmetje in jou zegt: je gaat het toch niet worden, waarom zouden ze mij kiezen uit al die anderen, ik ben het toch niet waard, ik heb al zoveel afwijzingen gehad, voor mij tien anderen, het zal een wonder zijn als ze mij nu wel aannemen, etc.

Deze overtuigingen heb je niet zomaar, jij hebt daar niet bewust voor gekozen! Daarom pakken we ze bij de wortel, de oorsprong aan.

We draaien het om met EFT zodat er ruimte komt voor jouw ware ik en wie zou die nou niet aan willen nemen? Een kans uit duizenden! Ze mogen in hun handen knijpen met jou! Jij bent het meer dan waard! En mocht de juiste baan voor jou nog niet op je pad zijn gekomen, dan kun je in plaats van je ellendig zitten voelen, genieten van de weg er naar toe.

EFT helpt je op weg richting het bereiken van jouw doel