Kostverloren 115
3863 BD Nijkerk
06 - 19651863

Diabetes

EFT en TAT kunnen er bij diabetes, ook wel suikerziekte genoemd, voor zorgen dat je minder medicatie nodig hebt. De bloedsuikerspiegel kan verbeteren en stabieler worden. In een enkel geval kan het lukken om helemaal van de klachten af te komen, zoals je kunt zien in het filmpje van Garry Craig (onder wat is EFT?)

Stress en spanning hebben een grote invloed op je suikerspiegel. Negatieve ervaringen en emoties kunnen ervoor zorgen dat er schommelingen ontstaan wat weer zijn weerslag heeft op hoe je je fysiek, psychisch en emotioneel voelt. Daarnaast kunnen blokkades ervoor zorgen dat je achteruit gaat en steeds meer medicatie nodig hebt.

De insteek bij EFT is altijd hoe het voor jou is om hier mee te leven. We gaan uit van jouw ervaring en beleving en kijken daarnaast ook naar blokkades van voor de suikerziekte ontstond. Dit kunnen negatieve, emotionele, kleine of grote traumatische ervaringen zijn. We pakken de lichamelijke, psychische en emotionele klachten aan met onder andere EFT en TAT zodat je op alle vlakken weer in balans komt.

EFT zorgt voor balans