Kostverloren 115
3863 BD Nijkerk
06 - 19651863

Wat is EFT?

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een nieuwe manier om van je klachten af te komen. Een manier die werkt in 85% van de gevallen bij trauma, fobie en allerhande emotionele klachten, maar het werkt ook bij psychosomatische, lichamelijke en zelfs sommige neurologische klachten.

Het is een behandeltechniek die bestaat uit het kortdurend kloppen op bepaalde punten van het gezicht en bovenlichaam, terwijl de aandacht is afgestemd op de klacht waarop je invloed wenst uit te oefenen. Ook komt er een deel in voor waarbij we hersenfuncties activeren en balanceren. EFT is een methode om een beeld of ervaring los te koppelen van een negatief gevoel, waardoor je dat gevoel helemaal los kunt laten. Het haalt de emotionele lading of spanning van beladen emoties, herinneringen en klachten af, zodat je de lading zoals bijvoorbeeld pijn, angst en dergelijke niet meer voelt. Dit heeft als gevolg ontlading en bevrijding van beperkende klachten, emoties, overtuigingen en pijn. Het zorgt voor lichamelijke en emotionele ontspanning en geruststelling. EFT werkt opmerkelijk zacht, goed, snel en het resultaat is over het algemeen blijvend.

EFT doet niet aan onderdrukken, parkeren, er mee om leren gaan of er mee leren leven. Er wordt ook niet gewerkt met pillen, poeders of naalden en het is geen dieet. Je hoeft zelfs niet je hele levensverhaal te vertellen. Daarnaast mag je best sceptisch zijn, want je hoeft er niet in te geloven. Maar er over blijven praten, nadenken en het proberen te begrijpen helpt niet. Kloppen helpt wel! Dus stop met ploeteren, doorzetten, doorbijten, jezelf te pijnigen en over je grenzen gaan om jezelf te “overwinnen”. Geef het een kans. Je hoeft het alleen maar te doen en je zal je verbazen hoe goed deze simpele techniek werkt. Het enige wat nodig is, is dat jij er bent en dat je bereid bent om (onder begeleiding) EFT te doen. Met EFT kun je eindelijk echt de oorzaak oplossen en je klachten/problemen loslaten.

Kortom, EFT is aanpakken, opruimen en loslaten, zodat jij weer jouw vreedzame leven kunt leven zoals het bedoeld is. Thuis komen bij jezelf, lekker in je vel en in je lijf, waardoor niets jou nog in de weg kan staan om te doen wat jij wilt en waar jij je goed bij voelt. EFT is bevrijding. Vandaar ook de naam EFT-Therapie Jeevania: Jeevan = Leven, Evania = Vreedzaam.

 

 

Bel voor een afspraak 06-19651863 of stuur een email naar info@eft-therapiejeevania.nl