Kostverloren 115
3863 BD Nijkerk
06 - 19651863

Auto-ongeluk, verkeersongeluk

Een ongeluk zit in een klein hoekje maar kan grote gevolgen op je leven hebben. Zelfs als je er niets aan over hebt gehouden kan dit een diepe indruk achterlaten. Ook als je denkt het wel verwerkt te hebben kan het onbewust een diepere impact op je leven hebben dan je dacht, doordat bepaalde aspecten van dat ongeluk mogelijk gezorgd hebben voor blokkades die kunnen linken aan problemen waar je later mee zit, zonder dat het lijkt er iets mee te maken hebben.

Behandeling met EFT:

Als het ongeluk een zeer traumatisch ongeluk is geweest dan zijn er speciale technieken voor (tearless trauma techniek/ tranenloze techniek) om meer afstand te nemen tijdens de behandeling, zodat je er niet helemaal in hoeft te duiken en alles opnieuw hoeft te beleven. Roept het auto-ongeluk wel gevoelens en emoties op maar zijn deze niet te zwaar beladen, dan maken we gebruik van de filmtechniek uit EFT. Hierbij kunnen we de afstand ook vergroten tot wat voor jou goed voelt.

We ontladen alle aspecten die speelden tijdens en na het ongeluk. Hierdoor zul je merken dat het de herinnering niet weg is, maar wel minder belangrijk is geworden. Als je er aan denkt of er over praat dan kan dat zonder die emoties weer te voelen. Het is mogelijk dat het beeld wat verandert waardoor je er niet meer middenin zit. Je zult merken dat dit doorwerkt op onbewuste aspecten in je leven. Je schrikt bijvoorbeeld niet meer bij het geluid van sirenes, je voelt je meer ontspannen en vrijer als je deel neemt aan het verkeer, enz.

Met EFT geven we het geen plekje, maar lossen we het echt op, waardoor het gewoon iets is wat ooit eens gebeurd is in je leven.