Kostverloren 115
3863 BD Nijkerk
06 - 19651863

Arbeidsongeschiktheid

Iemand raakt niet zomaar arbeidsongeschikt. Daar is een heel verhaal aan vooraf gegaan. Je kunt het door pijn, ziekte, psychische problemen of een handicap niet meer aan om te werken. Het vergt zoveel energie van je dat zelfs het normale dagelijks leven thuis moeilijk is geworden.

Wat doen we met EFT?

Eerst kijken we of we jouw klachten kunnen oplossen, verbeteren of verlichten.

Zelfs al zou er aan jouw klacht weinig of niets te doen zijn, dan nog kun jij je veel beter voelen ondanks alle omstandigheden!

Er zijn diverse nare ervaringen en aspecten (blokkades) die hierbij om de hoek kijken en die we behandelen met EFT en aanverwante technieken.

Een aantal daarvan zijn:

De oorsprong, diagnose, behandelingen

Werk, collega’s, reacties, schuldgevoel, ontzettend je best doen, maar het mag niet baten, over je grenzen gaan

Keuringsarts, beoordeling, gesprek

Onder druk staan

Manier waarop sommigen je behandelen

Gevoel van niet meer meetellen, afgeschreven, aan de zijlijn staan

Frustratie, vechten, strijden, jezelf bewijzen, boosheid, pijn, verdriet, onzekerheid, angst, moedeloosheid, verantwoordelijk voelen

Negatieve overtuigingen

Etc.

Doel: Waar mogelijk klachten oplossen, verminderen of verlichten. Het zou kunnen dat je je zoveel beter gaat voelen, dat je inspiratie krijgt om iets heel anders te gaan doen, iets wat helemaal bij je past, een studie, een nieuwe baan, voor jezelf beginnen... Lukt dit niet, dan zorgen we er in ieder geval voor dat je je weer een waardig mens voelt die ondanks alles toch kan en mag genieten! Of je nou werkt of niet, jij bent het meer dan waard om je onder welke omstandigheden dan ook goed te voelen!